Wijnactie 2020

Wijnactie Kerkhuus 2020.

Ons Kerkhuus in Heino is aan een volgende verbouwing toe. Maar dat zal niet
zonder de nodige financiële middelen kunnen. Deels komt het geld van externe
fondsen en uit onze eigen reserves, maar deels moeten we actie voeren om de financiering rond te krijgen.

Wijnaktie
We starten met een wijnactie. Het gaat om de verkoop van wijn die bij de gerenommeerde wijnhandel Henri Bloem besteld wordt. Er is een link met wijnhandel
Henri Bloem door plaatsgenoot Margreet Hartman, organiste in onze Nicolaaskerk.
Zij en haar man Co maken deze actie mede mogelijk, door hun inkoopkanalen voor ons open te stellen.
Door de commissie “Financiën, subsidies en acties” van het project zijn in nauwe samenspraak met deze leverancier 6 wijnen geselecteerd, 3 rode en 3 witte. Die wijnen worden per doos van 6 flessen aangeboden. Daarnaast is er een “proef” doos
met daarin van elk van de geselecteerde wijnen 1 fles. Dus 3 rode en 3 witte wijnen. Deze “proef” doos maakt het u mogelijk uw eigen favoriet te selecteren.

Beschrijving van de geselecteerde wijnen:

3 witte wijnen:

Cape Pearl Chardonnay uit Zuid Afrika.
– De Chardonnay is lekker gul en zacht droog van smaak. Past goed bij salade, pasta en vegetarische gerechten.
San Martino Pinot Grigio Alto Adige in Italië.
– Pinot Grigio is dé druif uit Noord – Italië. Frisse rijpe geur, met een sappige gevulde smaak. Lekker voor bij de borrel of bij vis.
Kendermann, Riesling Kabinett, Rheinhessen Duitsland.
– De Riesling is enthousiast stuivend, sappig en met een zacht zoete afdronk.

3 rode wijnen:
Cape Pearl, Merlot, Syrah, Cabernet uit Zuid Afrika.
– Deze Zuidafrikaanse rode wijn is afkomstig uit de region Pearl en is gemaakt van meerdere druiven-rassen. Rijp, zacht en smaakvol.
Pegões, Syrah, Setúbal, Portugal.
– De Syrah van pegões is dik, donker fruit in de geur. Zacht en kruidig van smaak. Zeer lekker bij de
borrel.
Marques Alfamen reserve, Cariñena, Spanje.
– De Spaanse Alfamen is gemaakt van Grenache en Cabernet druiven. Veel body en een milde houtsmaak.

U hoeft geen 6 flessen van dezelfde wijn te bestellen. Alle combinaties zijn mogelijk, als het maar om bestellingen van 6, 12 of 18 flessen gaat, van volle dozen dus.

Hoe komt u aan de wijn?
Bestellen doet u op het bestelformulier Wijnactie Kerkhuus 2020. Dit bestelformulier ligt in ‘t Kerkhuus maar is ook te downloaden van de site ww.pknheino.nl
Na invullen van uw gegevens en de gewenste wijn kunt u dit formulier in de brievenbus doen van ‘t Kerkhuus (naast de ingang of bij het Kerkelijk bureau, of inleveren bij Ineke, (inekemulder@planet.nl, Linde 12, tel 393083) of bij Yvonne, (wagenaar.y@hotmail.com De Cingel 53, tel 393752).
Het onderste deel van het bestelformulier houdt u zelf. U maakt vervolgens het totale bedrag over op bankrekening NL40RABO0327150459 t.n.v. Protestantse Gemeente Heino. Vergeet niet uw naam en adres plus huisnummer te vermelden zodat
wij de betaling aan uw bestelformulier kunnen koppelen.
Na ontvangst van uw betaling gaat de bestelling door naar onze leverancier, waarna de bestelling (in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis) aan huis wordt afgeleverd.

Opnieuw bestellen
Het is mogelijk na bestelling van bijvoorbeeld de proef doos of een eerste levering, aanvullend wijn te bestellen. De procedure blijft dezelfde, dus bestelformulier invullen, betalen en de wijn komt vervolgens naar u toe.
Het spreekt van zelf dat u ook wijn mag verkopen aan familie, kennissen of buren. Graag zelfs want op die manier wordt het succes van deze actie groter.
De actie loopt tot 31 december 2020. We zullen u via Samenklank op de hoogte stellen van het verloop van de actie en de opbrengst voor ‘t Kerkhuus.

Namens de werkgroep “Acties”,
Ineke en Yvonne

U doet toch ook mee aan deze wijnactie ???

Bestelformulier wijn actie 2020