Wijnactie 2021

Nieuwe wijn actie voor de revitalisatie van het Kerkhuus

Eind september op de open dag van het Kerkhuus zijn we gestart met een nieuwe wijnactie. In de kerk was een proeverijtje, zodat u vast een indruk van de smaak hebt. De opbrengst van deze actie is ook bestemd voor de revitalisatie van het Kerkhuus. We houden de actie tot eind van het jaar. Zo proberen we ons streefbedrag te halen. De wijn die bij de gerenommeerde wijnhandel Henri Bloem besteld wordt, is van uitstekende smaak en kwaliteit. De link met wijnhandel Henri Bloem is ontstaan door plaatsgenoot Margreet Hartman, organist in onze Nicolaaskerk. Er is een proefdoos van de 3 witte en 3 rode wijnen. Ook kunt u de wijn per soort bestellen. De afname is altijd per doos van 6 flessen, ongeacht de combinatie. Er zijn 2 wijnen vervangen t.o.v. de vorige actie.De geselecteerde witte wijnen op een rij:

Robertson Chardonnay uit Zuid Afrika. Zachtdroog van smaak. Lekker bij pasta, salades en Vega gerechten.

Pinot Grigio uit Noord Italië, een frisse rijpe wijn, heerlijk om te borrelen en smakelijk bij een vismaaltijd.

Riesling Kabinett, een halfzoete wijn, bijzonder van smaak en vooral lekker bij pittig eten.

De rode wijnen:

Cape Pearl Merlot, Syrah, Cabernet uit Zuid Afrika. Een rijpe zachte wijn gemaakt van meerdere druivenrassen.

Pergões, uit Setubal, Portugal, een kruidige fruitige smaak van de Syrah druif. Heerlijk om te borrelen, smakelijk bij wild.

Senega Merlot uit Frankrijk. Een mooie soepele wijn met veel tonen van bessen en rijp fruit. De smaak wordt door veel mensen gewaardeerd.

Bestellen: gebruik het bestelformulier in de Samenklank of download het van de site van pknheino.nl, print en lever in in de brievenbus van het Kerkhuus.
Bestelformulier wijn actie 2021
U geeft aan welke wijn u wilt bestellen
en betaalt de rekening binnen 7 dagen aan Protestantse Gemeente Heino.

NL 40 RABO 0327 1504 59 o.v.v. wijnactie 2021 en uw naam en adres.

Binnen afzienbare tijd krijgt u de wijn thuisbezorgd. (rond 14 dagen).

Het zou fijn zijn als u ook familie, buren en vrienden voor deze actie kunt interesseren. Wijn is lang houdbaar, des te meer een reden om een paar dozen extra te bestellen. Zo hebt u altijd een flesje achter de hand om als cadeautje weg te geven. Vooral de Portugese wijn is populair!!

De actie loopt tot eind december. Wilt u nog wijn ontvangen voor de kerstdagen, doe uw bestelling en betaling dan vóór 12 december. Door mee te doen met de actie steunt u het project van de revitalisatie van het Kerkhuus.

Commissie financiën en acties